Toimitusehdot ja maksutavat

Toimitusehdot

Yleistä
Tämän verkkokaupan tuotteita myy Sixones Oy Ab / Sixones Products täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintaan.
Kaikissa tähän verkkokauppaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sales@fruitcollector.net tai puhelin +358 500 111 111.
Sixones Oy Ab ei vastaa sivustolla mahdollisesti olevasta virheellisestä hinta- tai varastotiedosta ja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Vastaamme kaikista tuotteistamme maksettuun hintaan saakka.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan verkkokaupan välityksellä osoitteesta smartfoot.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, tilauksen hinta sekä toimituskulut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Tilaamisen yhteydessä asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin, jotka koskevat kaikkia verkkokaupasta toimitettuja tuotteita.
Mikäli tuote on poistunut valikoimasta ja on myyty loppuun, se häviää näkyvistä verkkokaupassa tai siitä ilmoitetaan tuotteen kohdalla. Mikäli tuote on näkyvissä mutta se on loppuunmyyty, sitä ei voi tilata, tai jos tilaus siitä huolimatta onnistuu, saat siitä huomautusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:
Paypal, Stripe (kortti), Klarna
Katso lisätietoja alempaa.

Toimitus
Tilaukset lähetetään yleensä tilauspäivää seuraavana päivänä. Mikäli toimitusajoissa on merkittäviä muutoksia tai viiveitä, niistä ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Tilaukset ovat perillä toimitustavasta riippuen tavallisesti 2-4 arkipäivän kuluttua lähetyksestä. Toimitusaika on nJotkin tuotteista saattavat olla ns. keskusvarastotuotteita, jolloin ne toimitusaika on tällöin noin kaksi viikkoa.

Toimitustavat ja –kulut
Toimitustavat ovat nouto lähimmästä noutopaikasta tai toimitus kotiin. Näet vaihtoehdot ja hinnat syöttäessäsi toimitusosoitteen tilaukseen. Toimituksen hinta näkyy verkkokaupassa tilauksen yhteydessä.
Tuotteet pakataan mahdollisimman ekologisesti kierrätyspaketteja hyödyntäen.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakaspalautukset
Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteita, ole ensin yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse, niin saamme tilanteen nopeimmin selvitettyä.

Tarkistathan tilaamiesi tuotteiden kunnon heti tilauksen saavuttua. Virheellinen tuote voidaan palauttaa tai vaihtaa ilman kustannuksia asiakaspalautuksena.
Asiakkaanamme sinulla on aina Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus tilauksen vastaanottamispäivästä lukien avaamattomille ja käyttämättömille tuotteille.

Jos vain palautat virheettömiä tuotteita, tulee sinun tehdä se omalla kustannuksellasi. Palauttaessasi käyttämättömän ja myyntikuntoisen tuotteen saat tuotteen hinnan takaisin, mutta et toimitus- ja postituskuluja.

Vaihdettaessa virheellisiä tuotteita uudet tuotteet postitetaan, kun vaihdettava tuote saapuu liikkeeseen. Jos haluat rahasi takaisin, maksu palautetaan suoraan tilillesi maksupalvelun tarjoajan kautta noin 14 vuorokauden sisällä siitä kun vastaanotamme tuotteet.

Huomioithan myös, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole yhtä kuin asiakaspalautus emmekä lähtökohtaisesti hyvitä toimituskuluja noutamatta jätetyistä tilauksista.
Pyydämme aina ilmoittamaan asiakaspalautuksesta tai vaihdosta asiakaspalveluumme etukäteen joko sähköpostitse sales@fruitcollector.net josta saat tarkemmat ohjeet.

Palautusosoite:

Sixones Products
Henry Fordin katu 5G
00150 Helsinki

Vastuumme virheellisestä tuotteesta rajoittuu enimmillään asiakkaan tuotteesta maksamaan kauppahintaan. Mikäli paketti on vahingoittunut postissa ja tuotteita puuttuu tai ne ovat vahingoittuneet, tee reklamaatio välittömästi Postille tai muulle kuljetusyhtiölle. Korvaus postissa vahingoittuneesta tuotteesta saadaan postin kautta.

Maksutavat
Voit maksaa verkkokaupassamme seuraavien palveluntarjoajien tarjoamilla turvallisilla maksutavoilla: Paypal, Stripe (kortti) ja Klarna
Paypal on kansainvälisesti tunnustettu luotettava maksunvälittäjä.
Tarkemmat Paypal käyttöehdot löytyvät osoitteesta:
https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/ua/servicedescription-full#5
Stripella voit maksaa turvallisesti suoraan pankki- tai luottokortillasi. Stripe näkyy vaihtoehtona "Kortti". Stripesta voi lukea lisää www.stripe.com
Lisää Klarnasta: https://www.klarna.com/fi/